Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
klaudia.daraz Novorodenec
Založený: 23 marec 2008 Príspevky: 26
|
Zaslal: Po marec 24, 2008 10:53 am Predmet: Vadné downloady |
|
|
sem dávajte fotky o vadných downloadoch!: O.K_________ste_____super______________! _________________ načo podpis?netreba: |
|
Návrat hore |
|
|
schnegy Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 72
|
Zaslal: Po marec 24, 2008 2:10 pm Predmet: |
|
|
Tak konkretne tejto teme som nikdy nerozumela... Naco je dobre ukazovat niekomu downloady, ktore su hrozne a aj tak ich nikto nestiahne? _________________ Každý človek v sebe nosí svet zložený zo všetkého, čo kedy videl a miloval, a do toho sa bez prestania vracia aj vtedy, keď sa pohybuje svetom, ktorý je mu cudzí a v ňom zdanlivo žije.
(Francois-René de Chateaubriand) |
|
Návrat hore |
|
|
vika Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 14
|
Zaslal: Po marec 24, 2008 2:55 pm Predmet: |
|
|
nejde o to ze si skarede ale skor ci kazia hru alebo si nekvalitne, napr. niektore vlasy sa lamu alebo su tam divne ciary, tak ludi upozornime ze sa to neoplati stahovat.... |
|
Návrat hore |
|
|
schnegy Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 72
|
Zaslal: Po marec 24, 2008 3:11 pm Predmet: |
|
|
aha jasne uz viem Lebo tu bola aj taka tema ktoru som popisala vyssie, to sa asi volalo inak... Tak som nic nepovedala Ale kazdy druhy download sa v hre sprava zvlastne, ked simik prechadza cez cast objektu uz ma to vobec neprekvapuje. _________________ Každý človek v sebe nosí svet zložený zo všetkého, čo kedy videl a miloval, a do toho sa bez prestania vracia aj vtedy, keď sa pohybuje svetom, ktorý je mu cudzí a v ňom zdanlivo žije.
(Francois-René de Chateaubriand) |
|
Návrat hore |
|
|
Emerald Moderátor
Založený: 21 marec 2008 Príspevky: 122
|
Zaslal: Po marec 24, 2008 3:17 pm Predmet: |
|
|
tak to sa pripojim, nedavno som stahovala veci od lianasims ktore ma na TSR a mali chybne meshe, robilo to tu chybu ze vzdy ked som ci v BS alebo v hre isla do kategorie zenskych nohavic tak zamrzla hra, vtedy som od nej vymazala asi 5 setov co som stiahla, hned po tom hra mrznut prestala, aj v packcleaneri boli cervene a nie len meshe dokonca aj ich prefarbenia sa mi tam cervenali jak ceresne v juli _________________ Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku! |
|
Návrat hore |
|
|
klaudia.daraz Novorodenec
Založený: 23 marec 2008 Príspevky: 26
|
|
Návrat hore |
|
|
tomox13 Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 16
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 5:18 pm Predmet: |
|
|
prehoha to čo má na tých nohách |
|
Návrat hore |
|
|
Emerald Moderátor
Založený: 21 marec 2008 Príspevky: 122
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 5:49 pm Predmet: |
|
|
hej to su zle meshe, ale to robi takmer kazda dlha sukna ja neviem ako to robia, a hlavne niekedy je to naozaj pekne no kvoli tej nekvalitnej sukni sa to neda pouzit v pribehu alebo tak... _________________ Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku! |
|
Návrat hore |
|
|
XCHERRYX Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 13 Bydlisko: Top secret
|
Zaslal: St marec 26, 2008 4:33 pm Predmet: |
|
|
JJ...je des keď si stiahneš peknú sukňu a ono to spraví toto...to vie nas*ať! |
|
Návrat hore |
|
|
Tera Novorodenec
Založený: 23 marec 2008 Príspevky: 61 Bydlisko: N.M.n.V.
|
Zaslal: St marec 26, 2008 5:33 pm Predmet: |
|
|
Každa nie mala som jednu a ta bola uplne genialan.Tka z jedneho blogu ale zabudla som blog _________________ Zelená je tráva alebo moje rifle? |
|
Návrat hore |
|
|
lenushiq Novorodenec
Založený: 27 marec 2008 Príspevky: 20 Bydlisko: good :-)(Trnava)
|
Zaslal: Št marec 27, 2008 6:29 pm Predmet: |
|
|
noo niektore veci su fakt nekvalitne a robia s hrou divy...kamoška mala už nejakych 6000downloadov (ona je na tem asi žhe tak dost zavisla)skoro každý den stahuje nečo new a minule sa jej stalo že jeden download jej vypinal hru prsote to zapla ajak sa to načitavalo sa jej to vyplo že aplikacia sa zrutila...noo a problem bol že nevedela kery to je a nevedela o tem programe čo jej ukaže chybné downloady a netriedila si to ani že po dnoch proste šecko v kope a tak to cele vymazala hra samozrejme išla ale musela to šetko odznovu stahuvat teraz ich ma asi 4000 a na druhy den zistila že je taky program hh chuuda ju skoro porazilo....
aaale tym som chela povedat že si fakt na to davajte pozor a nejako si to triedte (ja to sice nerobim hh)ale ten program si asi urcite stiahnem urcite lepsie ako vymazat secko co mám hh _________________ ♥HiP-hOp♥GiRl♥
nhoo jako total mimo hh noo do ma pozná vie do som hh...jako mne nekedy tak šibe heeej....ale nekedy chytím takú depku žhe preč ode mna...nho newa a HIPHOP IS MY LIFE.......cmuuq |
|
Návrat hore |
|
|
lenushiq Novorodenec
Založený: 27 marec 2008 Príspevky: 20 Bydlisko: good :-)(Trnava)
|
Zaslal: Št marec 27, 2008 6:29 pm Predmet: |
|
|
no nwm či jweden ale to je teraz jedno hehe _________________ ♥HiP-hOp♥GiRl♥
nhoo jako total mimo hh noo do ma pozná vie do som hh...jako mne nekedy tak šibe heeej....ale nekedy chytím takú depku žhe preč ode mna...nho newa a HIPHOP IS MY LIFE.......cmuuq |
|
Návrat hore |
|
|
|