Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Emerald Moderátor
Založený: 21 marec 2008 Príspevky: 122
|
Zaslal: Po marec 24, 2008 11:39 pm Predmet: |
|
|
inak ak si to tak vezmete tak po správnosti by mal nasledovat datadisk ktory uz bol aj v TS1
Pretože:
Univerzita, Podnikanie, Ročné obdobia a Voľný čas neboli
Nočný život, Maznáčikovia a Dovolenky boli
volakedy sa totiz o tom hovorilo ze jeden bude vzdy novy a dalsi taky ktory uz bol, cize keby mali byt na striedacku tak teraz pojde taky ktory uz bol, ale sú to iba dohady vsetko a hlavne vzdy ked sa objavil nejaký názov tak to bola pravda, uvidíme _________________ Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku! |
|
Návrat hore |
|
|
Tomak Site Admin
Založený: 21 marec 2008 Príspevky: 150
|
Zaslal: Po marec 24, 2008 11:43 pm Predmet: |
|
|
Toto aj mňa napadlo, ale potom, že oni kombinujú aj nové prvky do pôvodných datáčov. Že napr. "fabolous" život v apartmánoch slávnych Simov _________________ Gatmička a emerald sú šalené...
A hovorte im to... |
|
Návrat hore |
|
|
Emerald Moderátor
|
Zaslal: Po marec 24, 2008 11:51 pm Predmet: |
|
|
tak to by nebolo az tak zlé aj ked neviem akých slávnych simov by vymysleli, lebo ak si pamatate tak v ts1 boli Merilin Monro, Christina Aguilera ci kto... no proste kopie realnych ludi a teraz v TS2 sa mi zda ze sa snazia co najviac vynechat z hry realny svet, co je napr vidno na tom ze ked pisete vo free time roman vyberate si z obrazkov a nie nejakych prvkov co by boli napisane... tiez tam nie su ziadne konkretnosti v znackach (az na HaM ale tak oni si to dobre zaplatili aby im spravili minidatadisk) ani v nejakych nazvoch alebo tak... _________________ Tomak je náš kráľ!
|
Návrat hore |
|
|
Tomak Site Admin
|
Zaslal: Po marec 24, 2008 11:55 pm Predmet: |
|
|
No robia dobrú somarinu, ak to vynechávajú, určite by to vyzeralo super, ako Sim chodí po ulici a fanúšikovia ho fotia, behajú za ním a chcú autogram, to bolo super _________________ Gatmička a emerald sú šalené...
A hovorte im to... |
|
Návrat hore |
|
|
Emerald Moderátor
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 12:01 am Predmet: |
|
|
alebo sa mu pred dom dovalí autobus fanúsikov a na trávniku mu nechajú fialové ci cierne ci aké boli tie kvety v 1-tke _________________ Tomak je náš kráľ!
|
Návrat hore |
|
|
Tomak Site Admin
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 12:02 am Predmet: |
|
|
Hej, ta boli tí fanatickí fanúšikovia , pamätám _________________ Gatmička a emerald sú šalené...
A hovorte im to... |
|
Návrat hore |
|
|
Gatmička Site Admin
Založený: 21 marec 2008 Príspevky: 225
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 12:04 am Predmet: |
|
|
Nebavím sa ja som to nehrala vôbec neviem o čom je reč teda viem ale neviem _________________ Tomak je BOH
len mu to nikto nehovorte |
|
Návrat hore |
|
|
Max Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 18 Bydlisko: Bratislava, Slovakia, Europe, Earth, Milk Galaxy, Space :)
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 10:38 am Predmet: |
|
|
no ja rozmyslam ze ked uz je to apartment life a asi to bude o bytoch, tak ze com tam daju, .dufam ze to nebude nove susedstvo iba s panelakmi ci co, aj tak by mi to len sekalo kvoli tomu _________________ volám sa Max, a aj v rodnom liste mám Max, takže žiadny Maximilián ani Maxim , dúfam že ste pochopili |
|
Návrat hore |
|
|
Biusa Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 36
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 10:47 am Predmet: |
|
|
ja by som velmi chcela superstar, tie byty som chcela ešte pred 2 rokmi _________________ kedysi BIBANKA |
|
Návrat hore |
|
|
shok.13 Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 41 Bydlisko: tam kde by ste to necakali
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 11:23 am Predmet: |
|
|
no pravdepodobne to bude to super star co ine by dali , bolo by to super ze simici by boli hercami alebo spevákmi |
|
Návrat hore |
|
|
GoMBoo Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 6
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 11:25 am Predmet: |
|
|
Ako dobre že bude new dátadisk ale ja by som navrhol niečo také čarodejnícke alebo dačo také aké bolo v The Sims 1 magic či čo ale mohli by to vylepšit bohvie no som zvedavý |
|
Návrat hore |
|
|
shok.13 Novorodenec
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 11:28 am Predmet: |
|
|
praveze by mali davat nieco co by hru zreálnilo a nie zdetinskelo ... myslim ze by tie kúzla nedali moc veci.... ale bola by to sranda |
|
Návrat hore |
|
|
Betty Novorodenec
Založený: 25 marec 2008 Príspevky: 10 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 3:45 pm Predmet: |
|
|
No ja sa nechám prekvapiť, čo to bude.
Apartman Life - neznie to zle. Ale neviem ako to myslia...
Možno sa zamerajú na nové predmety k spálňam a obývačkám, ale to by skôr bol z toho balíček. Vôbec neviem. _________________ Ó sle, ó sle, ó slečna!
I like HAYDEN PANETTIERE! |
|
Návrat hore |
|
|
shok.13 Novorodenec
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 8:21 pm Predmet: |
|
|
hej to bude určite nejaky dalsi primitívny minidatac |
|
Návrat hore |
|
|
Invisible Batoľa
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 79
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 8:55 pm Predmet: |
|
|
To by snad povedali ze to bude Stuff Ale ak z toho bude aj nejaky datadisk o byvani tak nazov urcite este 5x zmenia |
|
Návrat hore |
|
|
|