Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
gabča Batoľa
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 90
|
Zaslal: Po marec 24, 2008 1:18 pm Predmet: |
|
|
mas pravdu qwerty _________________ toto je super forum |
|
Návrat hore |
|
|
qwerty Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 5 Bydlisko: pod mostom
|
Zaslal: Po marec 24, 2008 3:49 pm Predmet: |
|
|
dik |
|
Návrat hore |
|
|
zuza1 Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 47 Bydlisko: bb
|
Zaslal: Po marec 24, 2008 6:10 pm Predmet: |
|
|
podla mna to vyzera dobre...urcite lepsie ako TS2 a aj ked su tam nejake minusy ma to aj dost plusov....a nieco som uz o tom pisala aj v orbazkoch ze co sa mi na tom paci a co nie... |
|
Návrat hore |
|
|
Sisa07 Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 5
|
Zaslal: Po marec 24, 2008 6:55 pm Predmet: |
|
|
To akože naozaj sa už (KONEČNE) budú môcť Simovia prechádzať po meste, z domu do domu a z obchodu do klubu??? No tak to bude teda super!
A vážne sa teším na to, že budeme môcť vytvoriť veľa rozličných charakterov. To by mohlo pomôcť pri vzťahoch, no nie? Zrejme tí Simovia, čo budú mať veľa spoločného, budú priateľmi a tí, čo budú mať veľké protiklady, sa zrejme nebudú mať veľmi v láske. Okrem toho toto pomôže Simíkom hľadať toho pravého. Tak toto sa mi naozaj páči, ale mohli by ešte popracovať na tej grafike Simov. Od dvojky sa toho moc nezmenilo. _________________ Som veľmi rada že fórum je späť.
Veeeeľmi veľa vďaky Tomakovi a ostatným administrátorom. =3 |
|
Návrat hore |
|
|
Anička Podmoderátor
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 14
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 12:05 am Predmet: |
|
|
Ja som bola najprv uplne zenchutena tou grafikou....čakala som to realistickejšie..ale už som sa s tým zmierila a inak je fakt doť dobré že sa zamerali na to správanie a tak..ako na potreby sima.... a vlastne na to veľmi nechcem myslieť lebo čím sa mi to bude zdať lepšie tým horšie bdue čakať kým to vyjde |
|
Návrat hore |
|
|
GoMBoo Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 6
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 8:03 am Predmet: neteším sa na The Sims 3 |
|
|
Velmi sa nan neteším ! Po 1.určite by mi nešiel na PC
a Po 2. napr niekto bude robit komix so Simsom 3 a tí čo robili s komixom the sims 2 tak ho už nikto nebude čítat...a inač tie postavy z The Sims 3 zdajú sa mi moc také detské také nereálne |
|
Návrat hore |
|
|
shok.13 Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 41 Bydlisko: tam kde by ste to necakali
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 8:25 am Predmet: |
|
|
no tazko mozes povedať ze ti to nepôjde ked este nevies požiadavky , aj ja som si to myslel na dvojku ze mi nepôjde a ide mi... |
|
Návrat hore |
|
|
Biusa Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 36
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 9:09 am Predmet: |
|
|
hh, mne sa to velmi páči , ale trošku mi to pripomína jednotku. nemožem si pomoct _________________ kedysi BIBANKA |
|
Návrat hore |
|
|
shok.13 Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 41 Bydlisko: tam kde by ste to necakali
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 12:35 pm Predmet: |
|
|
huste by bolo kebyze im rastu vlasy a museli by chodiť k holicovy , to by bolo az moc reaálne a asi by to nevedeli urobiť , ale tie ucesi ma náhodou prekvapili |
|
Návrat hore |
|
|
Tomak Site Admin
Založený: 21 marec 2008 Príspevky: 150
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 12:44 pm Predmet: |
|
|
No budú sa dať upravovať, čiže nejaké vylepšenia tam čakám pri vlasoch _________________ Gatmička a emerald sú šalené...
A hovorte im to... |
|
Návrat hore |
|
|
Karmen Novorodenec
Založený: 25 marec 2008 Príspevky: 15
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 1:23 pm Predmet: |
|
|
konečne majú reálne končatiny, čiže prsty , mne sa až taký plastelínový nezdajú, vyzerajú v pohode , ktovie aké to bude mať pc nároky , rada by som si ich zahrala |
|
Návrat hore |
|
|
Biusa Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 36
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 1:55 pm Predmet: |
|
|
ved prsty mali v pohode pri kvalitnom rozlíšení, nie? _________________ kedysi BIBANKA |
|
Návrat hore |
|
|
Karmen Novorodenec
Založený: 25 marec 2008 Príspevky: 15
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 1:57 pm Predmet: |
|
|
áno, ale teraz ich majú úplne super, ako reálne ruky, nie akoby mali rukavice |
|
Návrat hore |
|
|
Tera Novorodenec
Založený: 23 marec 2008 Príspevky: 61 Bydlisko: N.M.n.V.
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 3:29 pm Predmet: |
|
|
Inak nechcem nič dohadovať ale podla grafiky ..ked to malo min naroky(sims2)256MB ram tak asi najmanej bude musiet cca 500mb RAM...Až 1.GB Myslim _________________ Zelená je tráva alebo moje rifle? |
|
Návrat hore |
|
|
Sisa07 Novorodenec
Založený: 24 marec 2008 Príspevky: 5
|
Zaslal: Ut marec 25, 2008 3:58 pm Predmet: |
|
|
Ináč viete, čo ma fakt zaujíma?
Že keď sa Simovia budú môcť prechádzať už len tak po meste, že keď budú prechádzať cez cestu, že či ich môže zraziť aj nejaké auto?
A myslím si, že by bolo dobré, keby tam pridali aj školu.
No, však uvidíme.
Ale strašne sa bojím, koľko miesta mi to zabere. To by som musela odinštalovať Sims 2 aj so všetkými datadiskami?
Okrem toho ako všetci hovoríte, bojím sa aj toho, že Sims 3 bude požadovať viac tých vecí, než Sims 2. _________________ Som veľmi rada že fórum je späť.
Veeeeľmi veľa vďaky Tomakovi a ostatným administrátorom. =3 |
|
Návrat hore |
|
|
|