Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Máte už datadisk Free time? |
áno |
|
66% |
[ 16 ] |
ešte nie, ale čoskoro ho budem mať |
|
0% |
[ 0 ] |
nie, ale dúfam, že ho budem mať |
|
8% |
[ 2 ] |
nemám a ani ho nechcem |
|
25% |
[ 6 ] |
|
Celkom hlasov : 24 |
|
Autor |
Správa |
eva Novorodenec
Založený: 26 marec 2008 Príspevky: 4
|
Zaslal: St marec 26, 2008 7:27 pm Predmet: |
|
|
Neviem či som pochopila ale pri tom stole. Emerald skúšala som. Doma navarila jedlo ale na tom pozemku bolo zamknuté. |
|
Návrat hore |
|
|
Millie Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 30
|
Zaslal: St marec 26, 2008 7:31 pm Predmet: |
|
|
Emerald napísal: | nie do sutaze sa prihlasis tak ze hocijakym simikom, ani nemusi byt v tom klube kliknes na chladnicku a tam das Pripravit jedlo pro více osob, nejake si vyberes a rucne ho das do inventara simikovi s ktorym chces ist na sutaz
tie baletne ubory su ako oblecenie na sportovanie, cize im ho kupis a naplanujes v skrini a oni sa potom pri tyči donho prezlecu |
no ved ale ako sa s nim potom prihlasim????
schnegy ... sak jo, ale koho bavi stale ich prezliekat ked im aj tak vsetko trva vecnost.. |
|
Návrat hore |
|
|
Emerald Moderátor
Založený: 21 marec 2008 Príspevky: 122
|
Zaslal: St marec 26, 2008 7:33 pm Predmet: |
|
|
no moja nemala kupene, ale aj detom sa uz da kupit sportove oblecenie, a kedze nepouzivam hack na oblecenie a moji simici su lenivi chodit do obchodu tak mala to co jej pridelila hra inak to balente deti maju videla som v obchode na vlastne oci, aj dospeli ho maju to co bolo na fotkach
a tu sutaz to si mozes aj ty spravit obecny pozemok kam das ten stol sutazny, a da sa to aj ked nie si v klube lebo ta v tom ruzovom v tom klube este na 100% nie je alebo teda nebola ked bola na sutazi, ta druha sutaz je uz z klubu
ale to jedlo nie normalne ale z tej volby Pripravit jedlo pro více osob, nie Podávať... tam je rozdiel
inak ak ste si vsimli v pozadi na tej fotke kde jedia pri stole je na stene odmena za to ze dosiahla 7 nebo v kulinarstve
edit: kliknes na stol ten specialny sutazny a tam bude moznost, treba im to jedlo rucne vlozit do ich inventara _________________ Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku! |
|
Návrat hore |
|
|
gabča Batoľa
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 90
|
Zaslal: Št marec 27, 2008 2:58 pm Predmet: |
|
|
no tento datadisk podla mna ujde ale cakala som viac _________________ toto je super forum |
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|