Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Gatmička Site Admin
Založený: 21 marec 2008 Príspevky: 225
|
Zaslal: So marec 22, 2008 9:03 pm Predmet: Návod ako pridať obrázky na fórum |
|
|
Ak nemáte obrázok na internete a chcete na fórum vložiť si niečo s počítača je viacero serverov. Ukážem vám jeden s najpoužívanejších.
Prvý krok je že si otvoríte stránku www.imageshack.us
Po pravej strane budete mat vyhľadať, takže si na to kliknete
a potom si nájdete cestu v počítači kde sa váš zvolený obrázok nachádza
Keď nájdete obrázok tak dáte otvoriť, okno ktoré sa vám otvorilo sa zavrie a vy potom kliknete na HOST IT
Musíte chvíľočku počkať, kým sa Vám zvolený obrázok nahraje na server, potom pôjdete úplne na koniec a skopírujete si posledný link
ktorý vložíte do príspevku keď chcete aby sa vám pekne ukázal aj obrázok, tak si link vložíte do tých to dvoch zátvoriek [img] [/img] samozrejme len v tedy aby neprekračoval povolenú veľkosť viď PRAVIDLÁ _________________ Tomak je BOH
len mu to nikto nehovorte
Naposledy upravil Gatmička dňa Po marec 24, 2008 10:25 pm, celkom upravené 2 krát. |
|
Návrat hore |
|
|
Renatka.605 Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 56 Bydlisko: Strara dobra Nitra :)
|
Zaslal: So marec 22, 2008 9:33 pm Predmet: |
|
|
ja by som len.... ze podla mna tato stranka je lepsia .. http://allyoucanupload.webshots.com/ da sa tam uploadnut (ci ako sa to pise) 10 obrazkov naraz a je to podla mna rychlejsie .. aj ked viem ze zalezi aj na velkosti a tak dalej ..ale imageshack mi robil taaeke ze sa mi to nechcelo nacitak .. tak ja len .. no _________________ Ži tak, aby si si znovu želal žiť vtedy, keď budeš umierať ... |
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|