Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Gatmička Site Admin
Založený: 21 marec 2008 Príspevky: 225
|
Zaslal: So marec 22, 2008 1:06 pm Predmet: Ako dlho hrávate? |
|
|
Ja už bohužiaľ skoro vôbec, i keď mám čas tak si sims nezapnem. Možno to príde s trojkou _________________ Tomak je BOH
len mu to nikto nehovorte |
|
Návrat hore |
|
|
Natalia Novorodenec
Založený: 21 marec 2008 Príspevky: 50
|
Zaslal: So marec 22, 2008 1:51 pm Predmet: |
|
|
Dost dlho som nehrala..asi tak pol roka ale dnes sa chystam odinstalovat sima a znovu nainst. bez downov tak si ich dnes konecne zahram |
|
Návrat hore |
|
|
pipa Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 50 Bydlisko: Topoľčany
|
Zaslal: So marec 22, 2008 2:02 pm Predmet: |
|
|
no ja som napriklad hrala včera čas na hranie mam len cez vikend ale nehram každy vikend hram keď sa už totalne nudim a vtedy zapnem simsa a drtim aspoň hodinu. |
|
Návrat hore |
|
|
desadax Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 26 Bydlisko: Pod brezou...
|
Zaslal: So marec 22, 2008 3:03 pm Predmet: |
|
|
Sims momentalne nemam a asik ani dlho mat nebudem lebo nieje cas hrat... _________________ Je tu nový začiatok...
http://s6.bitefight.cz/c.php?uid=35953 |
|
Návrat hore |
|
|
vika Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 14
|
Zaslal: So marec 22, 2008 3:51 pm Predmet: |
|
|
no ja mam niekedy dlhe prestavky takze hram tak sporadicky ako sa mi chce co nie je moc casto mozno 1x za mesiac |
|
Návrat hore |
|
|
Elli Novorodenec
Založený: 23 marec 2008 Príspevky: 4
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 3:24 pm Predmet: |
|
|
ja vacsinou hram ked vyjde nejaky novy datadisk vtedy sa od toho neviem odtrhnut kym neodhalim vsetko co ten datadisk skryva a potom ma to prestane bavit alebo ked najdem nejaku super stranku na downloady a stahujem do zblaznenia ale trosku ma mrzi ze nikdy nevydrzim hrat tak dlho aby som si vytvorila viacgeneracnu rodinku,vzdy akosi zacinam odznova..vytvaram nove susedstva a tak |
|
Návrat hore |
|
|
gabča Batoľa
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 90
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 4:36 pm Predmet: |
|
|
ja robim to iste napr teraz som si stiahla nove dwnloady do simsu a o par dni ma to prestane bavit _________________ toto je super forum |
|
Návrat hore |
|
|
Twixka Novorodenec
Založený: 23 marec 2008 Príspevky: 14 Bydlisko: Košiceee
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 4:40 pm Predmet: |
|
|
ja som teraz tiez uz dlho nehrala asi tak dva mesiace, lebo na to teraz nejak ani nemam cas a dajak sa mi do toho nechce, dost ma v poslednom case zamestnava skola, takze...... _________________ Život je krásny, ak si jeho autorom! |
|
Návrat hore |
|
|
Invisible Batoľa
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 79
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 5:40 pm Predmet: |
|
|
Sims je pre mna na dlho a cas na to "dlho" nejak neprichadza takze uz hravam tiez len cez vikendy, pripadne ked nemam co robit a negunguje internet |
|
Návrat hore |
|
|
Ivka Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 32 Bydlisko: UK, London
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 5:44 pm Predmet: |
|
|
fuuuha, na mojom PC nemam privela miesta nazvys a vedla nam pred rokom padol comp a odvtedy ma este nenapadlo simsa znovu naisnalovat...
ja hram len niekedy ked som u schischky _________________ ....Spirit of 69 in our souls.... |
|
Návrat hore |
|
|
Renatka.605 Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 56 Bydlisko: Strara dobra Nitra :)
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 5:58 pm Predmet: |
|
|
ja tak uz moc ani nie ..ale minule som hrala ..ale nie som na simsovio zavisla tak ako som bola niekedy .. ze cely den som hrala simsa a takk .. _________________ Ži tak, aby si si znovu želal žiť vtedy, keď budeš umierať ... |
|
Návrat hore |
|
|
Tera Novorodenec
Založený: 23 marec 2008 Príspevky: 61 Bydlisko: N.M.n.V.
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 6:12 pm Predmet: |
|
|
Raz za 3 mesiace? Tak tyžden a potom znova tabu _________________ Zelená je tráva alebo moje rifle? |
|
Návrat hore |
|
|
klaudia.daraz Novorodenec
Založený: 23 marec 2008 Príspevky: 26
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 7:19 pm Predmet: Re: Ako dlho hrávate? |
|
|
Gatmička napísal: | Ja už bohužiaľ skoro vôbec, i keď mám čas tak si sims nezapnem. Možno to príde s trojkou |
ja som minule hrala 7 hod.! ale neviem ako som prežila! _________________ načo podpis?netreba: |
|
Návrat hore |
|
|
Anistria Novorodenec
Založený: 23 marec 2008 Príspevky: 13
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 7:19 pm Predmet: |
|
|
no já hraju jen spíš když se nudím nebo když mě pustí brácha na tenhle comp už mě štve to jeho neustálé hraní WoW tak jsm ráda když ho odtud vyštvu a pořádně si zahraju _________________ jsem čičiči |
|
Návrat hore |
|
|
schischa Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 26 Bydlisko: LevYcä
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 9:44 pm Predmet: |
|
|
Ivka napísal: | fuuuha, na mojom PC nemam privela miesta nazvys a vedla nam pred rokom padol comp a odvtedy ma este nenapadlo simsa znovu naisnalovat...
ja hram len niekedy ked som u schischky |
jejo nooo ja hram len ked vyjde novy datadisk, alebo minidatadisk, alebo ked sa brutalne nudim a stahujem dake zbytocne hovadiny...a jedine cez prazdniny lebo inokedy cas neni, ale vacsinou ma to po dvoch dnoch prestane bavit... _________________ ...just wipe your own ass and shut your mouth... |
|
Návrat hore |
|
|
|