Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Tomak Site Admin
Založený: 21 marec 2008 Príspevky: 150
|
Zaslal: So marec 22, 2008 2:09 am Predmet: Obrázky |
|
|
Uvedomil som si, že mi naozaj chýba fórum, keď som chcel písať o obrázkoch k TS3. Myslím, že sa teraz nejak viac zameriali na stavby, okolie ako na Simov, pričom to je Sims . Trochu ma prekvapuje, ako to bude vlastne fungovať s tým otvoreným susedstvom. Za najtrápnejšie obrázky považujem práve so Simami :
Katastrofa! Tie naivné bozky, neprirodzené, úplne ako TS2, fuj!
Vidíte tam nejaký prelom, alebo som iba ja slepý?
Postava, čo stojí sa ešte dá, ale tí na gauči . Ako z kresleného destkého filmu . Ešte aj rovnako ich to nadvihlo .
Toto je neskutočný prelom, ešteže to kreslo vyzerá ako realistický starý krám mojej starej materi . A ešte v koľkých farbách túto nádheru môžem obdivovať .
http://www.gamesims2.atknet.sk/thesims3/screeny/thesims3_025.jpg
Inak zatiaľ pozitívne ohlasy a verím, že to je len vo vývoji _________________ Gatmička a emerald sú šalené...
A hovorte im to... |
|
Návrat hore |
|
|
pipa Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 50 Bydlisko: Topoľčany
|
|
Návrat hore |
|
|
Tomak Site Admin
|
Zaslal: So marec 22, 2008 11:16 am Predmet: |
|
|
Áno, tie prvé 2 fotky sú jedne z najkrajších , to ma milo prekvapilo _________________ Gatmička a emerald sú šalené...
A hovorte im to... |
|
Návrat hore |
|
|
lucyka Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 18
|
Zaslal: So marec 22, 2008 5:41 pm Predmet: |
|
|
musim povedat ze postavy su hrozne |
|
Návrat hore |
|
|
motylik Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 32
|
Zaslal: So marec 22, 2008 10:42 pm Predmet: |
|
|
Hmmmm .... Ten obrázok s tou kuchyňou - v tom nejak rozdiel nevidím ....
Simovia sú dosť čudní .. Ale ten exteriér je vylepšený ..... _________________ Nemiluj pre krásu , tá trvá do času ,
ale miluj pre vernosť , tá trvá večnosť ........ |
|
Návrat hore |
|
|
seeda Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 3 Bydlisko: LM
|
Zaslal: So marec 22, 2008 10:53 pm Predmet: |
|
|
Hm no nevem ale mne osobne sa podľa tých screenov asi TS2 páči omnoho viac tie postavy su hrozné a v zvyšku nevidím až taký veľký rozdiel ale myslím že v finalnejverzii to bude lespie (vlastne skor dufam) |
|
Návrat hore |
|
|
Tomak Site Admin
|
|
Návrat hore |
|
|
vika Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 14
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 1:22 am Predmet: |
|
|
mne sa paci predstava, ze simovia budu moct chodit na navstevy a po mestecku len oni sa mi nejak nepacia :9 tak dufam ,ze ich este zmenia k lepsiemu |
|
Návrat hore |
|
|
Emerald Moderátor
Založený: 21 marec 2008 Príspevky: 122
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 1:27 am Predmet: |
|
|
veď práve, pekné mesto, krásna obývačka a simíci taký divný, a mi tam ani nehodia na tie obrázky, napr. tá čo beží, vyzerá to ako fotomontáž že pozadie je reálna fotka a ona je z plastelíny, viem ze to tak nie je ale na prvý pohľad to tak vyzerá, prepracovali prírodu, domy, pohrali sa so svetlom a tieňami a simici sú ako nastrčene bábky _________________ Tomak je náš kráľ!
Vzdávajte mu hold a vďaku! |
|
Návrat hore |
|
|
matus02 Novorodenec
Založený: 23 marec 2008 Príspevky: 42 Bydlisko: Slovakia
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 12:42 pm Predmet: |
|
|
súhlasím s vami, tí simovia sú hrozný! |
|
Návrat hore |
|
|
Lucka13 Novorodenec
Založený: 23 marec 2008 Príspevky: 18
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 12:46 pm Predmet: |
|
|
Tí Simíci sú fakt divní. Ale inak je to v pohode. je dobré, že sa nábytok da dávať aj na šikmo a tak. Dúfa, že to ešte za ten rok vylepšia(aspoň Simíkov) _________________ ) |
|
Návrat hore |
|
|
Cora Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 38 Bydlisko: Tam kde by to nikto nečakal.
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 1:06 pm Predmet: |
|
|
nahodou simovia sa mi velmi pacia...su fakt odlisni...kazdy detail _________________ Muži sú z Marsu, ženy z Venuše. |
|
Návrat hore |
|
|
schnegy Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 72
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 2:26 pm Predmet: |
|
|
mno nemyslim si, ze ti simovia su nejaki uzasne realni ale takto po porovnani je vidiet, ze v TS2 su taki plochi, az bezpohlavni
V TS3 nevyzeraju az tak zle, podla mna je to este vo vyvoji aj tak...
Myslienka otvoreneho susedtva je uzasna, splnili prianie mozno kazdeho druheho fanusika hry. A exteriery su skratka krasne, prostredie aj rozne osvetlenie, hmla atd. mne sa to zatial celkom pozdava. _________________ Každý človek v sebe nosí svet zložený zo všetkého, čo kedy videl a miloval, a do toho sa bez prestania vracia aj vtedy, keď sa pohybuje svetom, ktorý je mu cudzí a v ňom zdanlivo žije.
(Francois-René de Chateaubriand) |
|
Návrat hore |
|
|
Catqa Novorodenec
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 27
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 3:03 pm Predmet: |
|
|
prostredie sa im fakt vydarilo to hej...ale zamerali sa na okolie a zabudli na to najpodstatnejsie-simakovia..ved hra je o nich a nie o tienoch a stromoch...nie? |
|
Návrat hore |
|
|
gabča Batoľa
Založený: 22 marec 2008 Príspevky: 90
|
Zaslal: Ne marec 23, 2008 4:32 pm Predmet: |
|
|
mas pravdu Catqa ale ti simovia su oproti sims 2 vzhladovo lepsi ale inak nic moc _________________ toto je super forum |
|
Návrat hore |
|
|
|